Канелони с кайма, топено сирене и мащерка

Emilia KrumovaEmilia KrumovaЧирак3732301
25/01/2017
"Ето я най-основателната причина да се влюбите в италианската кухня "
Приготвяне15 мин.
Готвене50 мин.
Общо65 мин.
Порции12
Сготви+1 точка
1 Потребител сготви тази рецепта
  • Преглеждания общо5 418
  • Преглеждания за месеца49
  • Преглеждания за седмицата19
  • Рейтинг5 от 5
  • Сготвена1

Необходими Съставки

* мерки и количества

Начин на приготвяне

В дълбок тиган загряваме олиото и запържваме лука, моркова и каймата.

Добавяме доматеното пюре, подправките, двата вида пипер и мащерката , объркваме до хомогенност.

Махаме тигана от котлона и пълним канелоните с плънката. Подреждаме ги в подходяща тава, намазана с олио и ги заливаме с остатъка от плънката.

Поставяме ги във загрята фурна на 190 градуса и печем за 30 минути , докато омекнат.

Отгоре поставяме настъргания кашкавал и допичаме още 10 минути докато се зачерви.

Рейтинг

5 3
4 0
3 0
2 0
1 0
Дай твоята оценка:

Коментари

Изпрати

Бъди първият, който ще напише коментар