Начин на приготвяне
За картофите соте:
Обелваме картофите и ги слагаме да се варят. Не до пълна готовност, а да са леко твърди. След като са готови, ги нарязваме на кубчета и в гореща мазнина ги запържваме. Когато приключим, нарязваме копър и чесън и овалваме картофите в тях.
Зеленчуците ги задушаваме в тенджерка с малко вода и олио, готови са, когато омекнат. По желание може да добавите соев сос за вкус.
За пилето:
Нарязваме гърдите на пържолки. Печем на оребрен тиган без мазнина. Докато са още горещи, върху всяка пържолка слагаме резен домат и малко кашкавал, за да може да се разтопи.
След като всичко е готово, декорираме чинията с малко картофи, зеленчуци и една пържолка.
Истинска наслада, дано ви хареса.