Начин на приготвяне
Смесвате сухите съставки, добавяте прясното мляко, олиото и разбърквате до хомогенна смес.
Разделяте сместа на две равни части. В тава 24 см в диаметър, постлана с хартия за печене, изпичате двете части една след друга на 180 градуса.
Докато се пече първият блат си правите плънката. На много слаб огън загрявате мармалада с начупения шоколад в него и бъркате непрекъснато, докато шоколадът се разтопи.
Преместете изпечения блат в подходяща чиния с дъното нагоре и оставете да се охлади малко. Нанасяте плънката върху първата част, а върху нея втората част с дъното надолу.
Направете глазурата като смесите всички съставки за нея и поставяте на слаб огън. С готовата глазура заливате сладкиша.
Поставяте сладкиша в хладилник за един час, докато стегне глазурата.