Начин на приготвяне
Разбъркваме в една по-голяма купа брашното, кафявата захар, пудрата захар, сол, разтопеното масло, прясното мляко, ванилията и парченцата шоколад и разбъркваме с дървена лъжица /може и с ръце, както ви е по удобно/.
Взимаме по малко от сместа и оформяме топче с ръце, след което го сплескваме /ще видите по-добре на снимките/ и слагаме по една чаена лъжица фъстъчено масло и нутела, след това го правим пак на топче.
Подреждаме ги в тава върху хартия за печене и замразяваме за 20 минути. През това време разтапяме тъмния шоколад на водна баня.
Изваждаме бонбоните от фризера и ги овалваме в тъмния шоколад, след което поръсваме с парченца бял шоколад и прибираме в хладилника!
Голяма страхотия, всички вкъщи ги харесаха много! ! !