Лесна супа от лапад

Мина ДимитроваМина Димитрова
Иноватор
232
2
12
27/01/2017
"Вижте само каква невероятна чорба сме приготвили със свеж лапад и малко ориз "
Приготвяне10 мин.
Готвене30 мин.
Общо40 мин.
Порции4
Сготви+1 точка
6 потребителя сготвиха тази рецепта
  • Преглеждания общо2 684
  • Преглеждания за месеца11
  • Преглеждания за седмицата0
  • Рейтинг5 от 5
  • Сготвена6

Необходими Съставки

* мерки и количества

Начин на приготвяне

Нарежете главата лук на ситно. В тенджера сложете олио и добавете лука да се запържи.

Морковът се почиства, настъргва на ренде и също се добавя към лука да се запържи. Прибавя се и ситно нарязаният лапад. Налива се необходимото количество вода.

Добавя се почистеният и измит ориз. Добавят се подправките сол, черен пипер и джоджен. Оставя се да ври до готовност.

След като вече супата е готова и е свалена от огъня се разбива хубаво на гладък крем заквасената сметана и се добавя съм супата.

Рейтинг

5 2
4 0
3 0
2 0
1 0
Дай твоята оценка:

Коментари

Изпрати

Бъди първият, който ще напише коментар