Начин на приготвяне
Запечете леко тортилята на тиган.
Загрейте олиото в подходящ съд и изпържете бланшираните картофи за гарнитура към сандвича.
Измийте, почистете и нарежете марулята на тънки лентички. Нарежете пет от маслините, както и краставицата и домата на ситни кубчета.
Смесете с тях парченцата риба тон.Добавете царевицата.
Смесете зехтина с майонезата. Разбъркайте ги много добре. Добавете получения сос към плънката за сандвича и овкусете със сол, черен пипер и лимонов сок на вкус. Объркайте продуктите отново.
Сипете от плънката върху питката. Завийте във формата на дюнер. Разрежете сандвича на две.
Завийте края на двете парчета с домакинско алуминиево фолио.
Захванете с клечки, на чиито върхове да поставите по една маслина за украса.
Добавете пържените картофи като гарнитура.