Начин на приготвяне
Пригответе крема, като разбъркате заквасената сметаната с меда. Добавете ванилиите, а желатина разтворете с малко вода да се желира и след това го сложете на водна баня да се втечни.
Накрая прибавете желатина при крема. В тортена форма с подвижни стени наредете един ред бисквити. След това залейте с крема, отгоре отново сложете бисквити и така редувайте, като накрая завършете с крем.
Ако са ви останали няколко бисквити, можете да ги натрошите на трохи и да ги поръсите върху крема. Така бисквитената торта трябва да престои една нощ в хладилника. На другия ден отделете внимателно ринга.
Разтопете натуралния шоколад, прибавете краве маслото и украсете тортата.
Бисквитената торта за специални поводи е готова.
Коментари