Сиропирани триъгълници

29/01/2017
"Геометрията не е важна, само вкусът Същото правило може да приложите и за баклавата "
Приготвяне30 мин.
Готвене20 мин.
Общо50 мин.
Порции8-9
Сготви+1 точка
6 потребителя сготвиха тази рецепта
  • Преглеждания общо3 179
  • Преглеждания за месеца9
  • Преглеждания за седмицата9
  • Рейтинг5 от 5
  • Сготвена6

Необходими Съставки

* мерки и количества

Начин на приготвяне

Слагаме 1 ч.ч. захар в съд с 1 ч.ч. вода, да се разтопи захарта.

Вземаме корите и отделяме всяка една по отделно, като ги прегъваме на четири. Отгоре поставяме масло на няколко места и ръсим орехи и захар.

Нагъваме кората, така че да се получи триъгълник.

Поставяме всеки триъгълник в тавичка и печем до готовност.

След като извадим вече готовите сладкиши, ги поливаме със сиропа, които е вече изстинал.

Торба за шприц 30 см
За страхотни сладкиши препоръчваме:
Торба за шприц 30 см
8.66 лв.
Виж ››

Торба за шприц, която винаги ще бъде на линия, когато трябва да приготвите торта или сладкиш за важен повод. Изработена е от текстил, почиства се лесно и побира голямо количество смес за желаната декорация.

Рейтинг

5 1
4 0
3 0
2 0
1 0
Дай твоята оценка:

Коментари

Изпрати

Бъди първият, който ще напише коментар