Начин на приготвяне
В дълбока купа счупваме шест броя яйца и прибавяме захарта. Разбъркваме за по-бързо и по-хубаво с миксер. Прибавям ванилия два броя и прясното мляко. Разбъркваме интензивно до получаване на еднородна смес.
Приготвяме си подходяща форма за печене, трябва да е с такъв размер, че да може да се постави в друг по-голям съд.
Разбитата яйчено-млечна смес я изсипваме внимателно силиконовата формата за печене.
Големия съд го напълваме с топла вода около 3 см. И в него поставяме формата за печене.
Печем в незагрята фурна на 130 градуса около 30 минути, докато получим лек оранжев захар.
По желание се прави карамелизирана захар, докато е още гореща, се излива в празната силиконова форма.