Начин на приготвяне
Карфиола нарязваме на розички, лука - на филийки, а магданоза - на ситно. Обелваме тиквичките и ги нарязваме на кръгчета.
В подходящ съд сгорещяваме олиото и запържваме каймата. След това добавяме и нарязаните тиквички, лук, карфиол и стафидите и задушаваме, докато зеленчуците омекнат.
След това подправяме с черния пипер, кимиона и солта. Добавяме и сиренето, което предварително е смесено с 2 жълтъка.
Намазваме тавичка за печене и редим ред от корите, които намазваме с олио. Отгоре слагаме друга кора и слагаме от плънката. По същия начин нареждаме всички кори, като завършваме с кора.
Отгоре я заливаме с разтопения маргарин и намазваме с жълтък. Печем на умерена фурна до готовност.