Gotvach.bg»Рецепти»Ястия с Месо»Свинско месо»Свинско филе с гъби и кашкавал

Свинско филе с гъби и кашкавал

Свинско филе с гъби и кашкавал2 / 2
31/01/2017
Любими
Сготви
Добави
Докладвай
Приготвяне
20 мин.
Готвене
40 мин.
Общо
60 мин.
Порции
2
"Ние ще комбинираме филето с гъби и кашкавал, пък сметаната ако иска да ревнува"

Необходими Продукти

  • свинско филе - 400 г
  • гъби - 200 г
  • сметанов сос - 200 г
  • кашкавал - 50 г
  • брашно - 10 г
  • горчица - 10 г
  • масло - 30 г
  • олио - 20 г
  • сол
* мерки и количества

Начин на приготвяне

Месото се слага в марината от малко олио и горчица. Изважда се и се нарязва на парченца, които се нарязват на 2 см.

Добавя се към брашното сол. Парчетата се овалват в брашното и се изпържва в олио. Подреждат се в съд за печене.

Гъбите се почистват, нарязват се на ивици и се задушават в масло. Разпределят се и разстилат върху всяко парче от месото.

Отгоре се поръсва с кашкавал. Филетата се запичат при умерена фурна. Сервират се със сметанов сос.

Facebook
Любими
Twitter
Pinterest

Рейтинг

4
50
41
30
20
10
Дай твоята оценка: