Gotvach.bg»Рецепти»Ястия с месо»Свинско месо»Свинско филе с шунка и кашкавал за гости

Свинско филе с шунка и кашкавал за гости

Свинско филе с шунка и кашкавал за гости
Снимка: Елена Стефанова Йорданова
1 / 4
Любими
Сготви
Добави
Докладвай
Приготвяне
10 мин.
Готвене
20 мин.
Общо
30 мин.
Порции
6
"Много, много, много, ама наистина много вкусно се получи"

Необходими Продукти

  • свинско филе - 1 кг
  • шунка - 500 г
  • кашкавал - 400 г
  • брашно
  • олио
  • сол
  • черен пипер
* мерки и количества

Начин на приготвяне

Нарежете филето на много тънко. Нарежете шунката на тънко, като гледате да е с размера на свинското филе.

Поръсете месото с черен пипер, сол и оваляйте в брашно. Загрейте мазнината и го запържете за кратко от двете страни.

Извадете го върху кухненска хартия. В тава наредете от филето. Върху него поставете от шунката, отново филе, шунка и завършете с филе.

Всяка получена купчинки покрийте с резен кашкавал.

Сложете специалитета в загрята фурна на 250°C и изпечете до запичане на кашкавала.

Свинското филе с шунка и кашкавал за гости е готово.

Facebook
Любими
Twitter
Pinterest

Рейтинг

5
55
40
30
20
10
Дай твоята оценка: