Яйчена торта

Румяна милчеваРумяна милчева
Чирак
1305031511
Яйчена торта1 / 2
Любими
Сготви
Добави
Докладвай
Приготвяне
20 мин.
Готвене
30 мин.
Общо
50 мин.
Порции
6

Необходими Продукти

  • яйца - 12 бр.
  • кетчуп - 80 г
  • соев сос - 1 с.л.
  • магданоз - 1/2 връзка
  • сол - на вкус
  • олио
  • За соса
  • майонеза - 5 с.л.
  • сирене - 150 г
  • копър - 1/2 връзка
  • чесън - на вкус
  • черен пипер - на вкус
* мерки и количества

Начин на приготвяне

Първия блат го правим от 4 яйца, кетчупа и сол на вкус. Разбъркваме много хубаво. Загряваме тигана с малко мазнина и изсипваме да се пържи на по-слаб огън от двете страни до готовност, покрито отгоре с капак.

Когато е готово, го изсипете в голямо плато или чиния, каквото имате .

Приготвяме соса от чесън, който е нарязан много ситно, майонезата, сиренето, черен пипер и ситно нарязан копър.

Разбъркваме много хубаво и слагаме половината от сместа върху блата, като намажем хубаво на всякъде.

Приготвяме и вторият блат, като слагаме 4 яйца и соевият сос, отново разбиваме хубаво и слагаме да се пържи отново под капак.

Когато е готов, го слагаме отгори и пак мажем със соса. Приготвяме и третият блат от 4 яйца, ситно нарязан магданоз и сол. Отново разбиваме и пържим, като сложим капака.

Когато е готов, го слагаме най-отгоре, оставяме малко да се охлади и сервираме.

Facebook
Любими
Twitter
Pinterest

Рейтинг

3
50
40
31
20
10
Дай твоята оценка: