Начин на приготвяне
Първия блат го правим от 4 яйца, кетчупа и сол на вкус. Разбъркваме много хубаво. Загряваме тигана с малко мазнина и изсипваме да се пържи на по-слаб огън от двете страни до готовност, покрито отгоре с капак.
Когато е готово, го изсипете в голямо плато или чиния, каквото имате .
Приготвяме соса от чесън, който е нарязан много ситно, майонезата, сиренето, черен пипер и ситно нарязан копър.
Разбъркваме много хубаво и слагаме половината от сместа върху блата, като намажем хубаво на всякъде.
Приготвяме и вторият блат, като слагаме 4 яйца и соевият сос, отново разбиваме хубаво и слагаме да се пържи отново под капак.
Когато е готов, го слагаме отгори и пак мажем със соса. Приготвяме и третият блат от 4 яйца, ситно нарязан магданоз и сол. Отново разбиваме и пържим, като сложим капака.
Когато е готов, го слагаме най-отгоре, оставяме малко да се охлади и сервираме.