Свинско месо с кашкавал и сирене крема

02/02/2017
Порции2
Сготви+1 точки
2 потребителя сготвиха тази рецепта
  • Преглеждания общо350
  • Преглеждания за месеца7
  • Преглеждания за седмицата0
  • Рейтинг3 от 5
  • Сготвена2

Необходими Съставки

* мерки и количества

Начин на приготвяне

Месото се реже на ивички, а лукът на ситно. Свинското сесе овалват в брашно и се изпържва заедно с лука и чубрица. Доматите се режат на кръгчета.

Овалват се в брашно, панират се в яйце и се изпържват в масло. В намазнена тавичка се подреждат доматите. Върху тях се слага сиренето. Отгоре се нарежда месото и се поръсва с настърган кашкавал. Ястието се запича до разтопяването на кашкавала.подобни рецепти тук

Рейтинг

5 0
4 0
3 1
2 0
1 0
Дай твоята оценка:

Коментари

Изпрати

Бъди първият, който ще напише коментар