Мариновани печени червени чушки

Мария ГулековаМария Гулекова
Помощник Готвач
411
933
156
713
1
01/02/2017
"Салатата за цяла зима е готова, сега остава само да почерпите по една ракийка и да си запишете рецептата "
Приготвяне30 мин.
Готвене120 мин.
Общо150 мин.
Порции6-7 порции
Сготви+1 точка
26 потребителя сготвиха тази рецепта
  • Преглеждания общо47 943
  • Преглеждания за месеца9
  • Преглеждания за седмицата10
  • Коментирана1 пъти
  • Рейтинг5 от 5
  • Сготвена26

Необходими Съставки

* мерки и количества

Начин на приготвяне

Изтриваме чушките, почистваме от семките и ги печен в чушкопек или на жар.

Когато изстинат, ги обелваме и ги нарязваме на средно големи парчета. Слагаме ги в подходящ съд и добавяме продуктите за марината при тях.

Всичко разбъркваме много добре и насипваме в буркани. Стерилизираме 5 мин.

Дълбока тава с незалепващо покритие 32 см
Приготвяй си тази рецепта в:
Дълбока тава с незалепващо покритие 32 см
28.00 лв.
Виж ››

Металната тава, с която може да готвите във фурна и върху котлон, е точно пред вас. Функционална, практична, удобна. Тава е с незалепващо покритие за още по-вкусни ястия и лесно почистване. Тава-мечта за всяка домакиня!

Рейтинг

5 6
4 0
3 0
2 0
1 0
Дай твоята оценка:

Коментари (1)

Изпрати
Пламена Тодорова
Стават чудесни! Вече са ни любими!
0
0
Мария Гулекова
Да, наистина са страхотни!
0
1