Начин на приготвяне
Пилешкото бонфиле се сварява до готовност. Накъсва се на парчета. В бульона от пилето се добавят картофите на кубчета, морковите, целината, нарязаната чушка на кръгчета и цяла ненарязана малка главичка лук.
Залива се със струйка зехтин и се прибавя маслото на кубчета и кубче бульон на Knorr.
Добавя се около 11/2 л вода. Оставя се на умерен котлон и след като заври се добавят 2 шепи фиде и микс от зърна пипер.
Готви се до готовност на зеленчуците. Поръсва се с наситнен магданоз. На пилешката супа не се прави застройка, оставя се бистра. Зеленчуците предварително не са запържени в мазнина.
Пилешката супа от моята кухня е много вкусна.
Опитайте също нашата класическа пилешка супа или разберете как се прави наистина здравословна пилешка супа.
Коментари