Пирожки с кайма и гъби

02/02/2017
Десислава Дончева
отДесислава ДончеваГотвач22812501
"Обещахме ви вкусни пирожки и държим на обещанието си! Пред вас са "
Приготвяне15 мин.
Готвене25 мин.
Общо40 мин.
Порции5
Сготви+1 точки
Бъди първият сготвил
  • Преглеждания общо723
  • Преглеждания за месеца14
  • Преглеждания за седмицата2
  • Рейтинг5 от 5

Необходими Съставки

  • тесто - 500 г готово
  • кайма - 250 г
  • яйца - 1 сварено
  • лук - 1 глава
  • кетчуп - 3 с.л.
  • гъби - 3 бр.
  • черен пипер
  • сол
  • олио
* мерки и количества

Начин на приготвяне

Приготвяме пълнежа като запържваме лука, гъбите, каймата, овкусяват се със сол и черен пипер, добавят се кетчупът, нарязаното на парченца яйце и се оставя да изстине.

Разстиламе тестото на набрашнена повърхност, поразточва се и се изрязва с малка кръгла формичка.

От пълнежа се слага в единият край, покрива се с другия и ръбчето се притиска с вилица. Пирожките се пържат в сгорещено олиоподобни рецепти тук

5 1
4 0
3 0
2 0
1 0
Дай твоята оценка:

Коментари

Бъди първият, който ще напише коментар