Пламъчен крем

Станислава АрмяноваСтанислава Армянова
Иноватор
3812k6736
Пламъчен крем
Снимка: Станислава Армянова
1 / 2
Любими
Сготви
Добави
Докладвай
Приготвяне
5 мин.
Готвене
5 мин.
Общо
10 мин.
Порции
1
"Кулинарни хитринки за майстори сладкари"

Необходими Продукти

  • захар - 24 с.л.
  • белтъци - 4 бр.
* мерки и количества

Начин на приготвяне

Белтъците с 12 с.л. захар се разбиват на сняг.

В отделен съд се карамелизират останалите 12 с.л.

Карамелът се прибавя при белтъците при непрекъснато разбъркване с миксера.

Готовият крем за торта се слага на тортата/сладкиша и с вилица се оформят връхчета.

Пламъчният крем е много сполучлив.

Facebook
Любими
Twitter
Pinterest

Рейтинг

4.3
52
40
31
20
10
Дай твоята оценка: