Рулца с кайма

03/02/2017
"За всеки гост - по едно вкусно рулце и хрупкава салата!"
Приготвяне20 мин.
Готвене38 мин.
Общо58 мин.
Порции4
Сготви+1 точка
21 потребителя сготвиха тази рецепта
  • Преглеждания общо13 215
  • Преглеждания за месеца28
  • Преглеждания за седмицата9
  • Коментирана1 пъти
  • Рейтинг5 от 5
  • Сготвена21

Необходими Съставки

* мерки и количества

Начин на приготвяне

Нарежете лука и магданоза на ситно. Сложете каймата в купа, изстискайте хляба от водата и добавете всички останали продукти.

Омесете каймата, покрийте с фолио и оставете за 30 минути. Намазнете формите и разстелете част от каймата по дъното и стените.

Във всяка форма сложете от моцарелата, две варени яйца и нарязани шунка и краставичка.

Покрийте с останалата кайма, като притискате леко по краищата. Изпечете рулцата на 200 градуса около 30 минути.

Минете с нож по стените, захлупете с чиния и обърнете, за да извадите готовите рулца.

Бележка: Ползваме малки алуминиеви форми за еднократна употреба.

Рейтинг

5 9
4 0
3 0
2 0
1 0
Дай твоята оценка:

Коментари (1)

Изпрати
Силвия
Силвия
22.02.2018 12:24
Страхотни станаха! Добавих и полусварен морков а вместо моцарела сложих кашкавал.
0
0