Скариди с бяло вино и сметана

Мина ДимитроваМина Димитрова
Иноватор
232
2k
798
625
03/02/2017
"Изискан деликатес за всички, които обожават морските деликатеси "
Приготвяне20 мин.
Готвене30 мин.
Общо50 мин.
Порции4
Сготви+1 точка
9 потребителя сготвиха тази рецепта
  • Преглеждания общо5 412
  • Преглеждания за месеца124
  • Преглеждания за седмицата8
  • Коментирана1 пъти
  • Рейтинг5 от 5
  • Сготвена9

Необходими Съставки

* мерки и количества

Начин на приготвяне

Оставете скаридите да се размразят за няколко часа на стайна температура.

Сварете ги и ги почистете от очи, крака, опашки. В тенджера поставете краве маслото да се загрее и добавете почистените скариди.

Чесъна обелете и пресовайте скилидките, добавете го към скаридите. Накрая добавете виното, разбъркайте и малко преди да заври, изсипете течната сметана на тънка струйка.

Оставете на котлона до приятна гъстота на сосчето.

Бамбукова дъска Зебра - 30см
Страхотен аксесоар за вашата кухня:
Бамбукова дъска Зебра - 30см
6.50 лв.
Виж ››

Бамбукова дъска, върху която може да режете всякакви продукти, необходими за вашето ястие. Не абсорбира миризмите от храната. Удобна за употреба, почистване и съхранение. Бамбуковата дъска се предлага в интересен дизайн зебра. Изработена от висококачествен бамбук, благодарение на който ще ви служи дълго време.

Рейтинг

5 4
4 0
3 0
2 0
1 0
Дай твоята оценка:

Коментари (1)

Изпрати
Ivo
Ivo
08.02.2017 23:56
Става и с готови, почистени кралски скариди.По лесно е.
1
0