Неаполитанска пита

Мария ГулековаМария ГулековаПомощник Готвач40914111
03/02/2017
"В Италия пицата е въпрос на ... религия. Опитайте и ще разберете защо "
Приготвяне30 мин.
Готвене40 мин.
Общо70 мин.
Порции4-6
Сготви+1 точка
2 потребителя сготвиха тази рецепта
  • Преглеждания общо354
  • Преглеждания за месеца19
  • Преглеждания за седмицата1
  • Рейтинг4 от 5
  • Сготвена2

Необходими Съставки

* мерки и количества

Начин на приготвяне

Разделяме тестото на 3 части, от които оформяме питки с диаметър 20 см и дебелина 0.5 см.

Обелваме и нарязваме доматите на филийки, а кашкавала настъргваме на едро ренде. Изчистваме рибките от костите.

Намазваме питките със зехтин и ги нареждаме една върху друга, като между тях слагаме пласт от домати, кашкавал и по 2 рибки.

Подправяме с малко зехтин, черен пипер и мащерка и печем на умерена фурна за около 30 мин.

Рейтинг

5 0
4 1
3 0
2 0
1 0
Дай твоята оценка:

Коментари

Изпрати

Бъди първият, който ще напише коментар