Пържоли с риган

Бай СтавриБай СтавриНовак
22/03/2012
Приготвяне20 мин.
Готвене40 мин.
Общо60 мин.
Порции5
Сготви+1 точка
2 потребителя сготвиха тази рецепта
  • Преглеждания общо5 094
  • Преглеждания за месеца14
  • Преглеждания за седмицата6
  • Рейтинг5 от 5
  • Сготвена2

Необходими Съставки

* мерки и количества

Начин на приготвяне

Начукайте свинските пържоли и хубаво ги натрийте със сол, черен пипер и риган.

Оставете така за 30 минути. Загрейте мазнина в тиган, оваляйте всяка пържола в брашно и изпържете месото равномерно.

След това ги прехвърлете в йенски съд с капак.

Добавете накълцания чесън, стрък пресен риган, полейте с виното и сложете да се пече за около 20-30 минути в загряна фурна.

Рейтинг

5 4
4 0
3 0
2 0
1 0
Дай твоята оценка:

Коментари

Изпрати

Бъди първият, който ще напише коментар