Печена скумрия с ориз

ViktoriaViktoriaЧирак56324
08/02/2017
"Перфектното рибно предложение - универсална вкусотия "
Приготвяне40 мин.
Готвене60 мин.
Общо100 мин.
Порции4
Сготви+1 точка
Бъди първият сготвил
  • Преглеждания общо3 171
  • Преглеждания за месеца57
  • Преглеждания за седмицата27
  • Рейтинг4 от 5

Необходими Съставки

  • риба - 1 кг (хек, пъстърва, скумрия и др.)
  • червен лук - 2 - 3 главички
  • ориз - 1 ч.ч
  • доматено пюре - 250 мл или консерва
  • черен пипер
  • сол
  • червен пипер
  • универсална подправка - за риба
  • магданоз
* мерки и количества

Начин на приготвяне

Изчистваме, измиваме и нарязваме на шайби рибата. Подправяме с подправка за риба и слагаме в тава. Сваряваме ориза.

В тиган задушаваме лука и доматите добавяме ориза и оставаме да къкри 5 минути.

Добавяме всички подправки и изсипваме при рибата. Печем до готовност. Опитайте и няма да съжалявате!

Рейтинг

5 0
4 1
3 0
2 0
1 0
Дай твоята оценка:

Коментари

Изпрати

Бъди първият, който ще напише коментар