Еклерчета

09/02/2017
"Предизвикваме ви да опитате нашите еклерчета, за да се уверите сами, че са най-вкусните еклерчета на света "
Приготвяне15 мин.
Готвене20 мин.
Общо35 мин.
Порции4
Сготви+1 точка
15 потребителя сготвиха тази рецепта
  • Преглеждания общо4 470
  • Преглеждания за месеца39
  • Преглеждания за седмицата10
  • Коментирана1 пъти
  • Рейтинг5 от 5
  • Сготвена15

Необходими Съставки

* мерки и количества

Начин на приготвяне

Слагаме на котлона водата, маслото и захарта. Щом кипне, изсипваме брашното и бъркаме докато стане на топка.

Охлаждаме и добавяме яйцата едно по едно, бъркаме с миксер. Шприцоваме еклерите с голям звездовиден накрайник, печем на градуса до златисто.

Приготвяне на крема: Разбиваме всичко без маслото, сваряваме на крем и накрая добавяме маслото. Охлаждаме напълно крема и чак тогава пълним с него вече напълно охладените еклери.

По желание може да се напръскат с разтопен млечен шоколад.

Рейтинг

5 6
4 0
3 0
2 0
1 0
Дай твоята оценка:

Коментари (1)

Изпрати
Камелия Деевска
Изглеждат прекрасно.
0
0
Тодорка Спасова
Благодаря
0
0