Начин на приготвяне
Яйцата се разбиват със захарта в продължение 3 минути. Добавят се олиото, прясното мляко, какао, бакпулверът, ванилия, брашното. Всичко се разбива много добре.
Сместа се изсипва в малка тавичка и се пече в предварително загрята фурна на 180 градуса. Печете около 20 минути.
В отделен съд разбийте 200 мл прясно мляко + 1 чаена лъжичка какао. След като е изпечен сладкишът, полейте навсякъде със заливката.
В тенджера разбийте добре прясното мляко, захарта и брашното. Варете до сгъстяване на крема. След сваряването на крема добавете течната сметана.
Изсипете крема върху сладкиша и разстелете равномерно навсякъде. Оставете сладкиша в хладилника да се охлади. След като се е охладил, поръсете с какао.
Коментари