Начин на приготвяне
Първо започнете със сиропа. Сварете и охладете, сложете портокаловите кори вътре, докато е горещ.
В дълбок съд сложете яйцето и захарта разбъркайте. Добавете маргарина, олиото, орехите, ванилията половината чаша грис и разбъркайте добре с миксер.
Накрая добавете брашното и замесете. В тавата, в която ще печете, намажете с олио и оформете малки топчета, както е на снимката.
След, като сте готови с оформянето на сладките, набодете по едно орехче в средата.
Поставете тавата във фурната в предварително загрята фурна на 180 градуса за около 30 мин. Изпечете до златисто.
Сиропът и сладките трябва да бъдат охладени. Сиропирайте и оставете за няколко часа, най-добре да престоят една нощ.
Приятно готвене и да ви е сладко!
Коментари
Искам да попитам, защо не се напоиха със сироп, а стоят полусухи като курабийки?