Хек филе на фурна

Rosi TrifonovaRosi Trifonova
Дарт Вейдър
1k
5k
34
17k
28/03/2012
"Вкусен и ефектен хек, който може да бъде приготвен дори и от начинаещ кулинар!"
Приготвяне40 мин.
Готвене35 мин.
Общо75 мин.
Порции4
Сготви+1 точка
9 потребителя сготвиха тази рецепта
  • Преглеждания общо142 923
  • Преглеждания за месеца3134
  • Преглеждания за седмицата564
  • Коментирана1 пъти
  • Рейтинг4.6 от 5
  • Сготвена9

Необходими Съставки

* мерки и количества
Печена Риба

Начин на приготвяне

Хубаво посолете и поръсете с черен пипер галетата хек. Полейте ги с виното и оставете да престоят за 30 минути.

Намазнете тава и на дъното й разпределете кръгчета лук, домати, отгоре подредете рибните филета, а върху тях няколко кръгчета лимон.

Залейте с останалото от мариноването бяло вино, сокът на втория лимон и струйка зехтин.

Сложете да се пече в умерено загряна фурна до готовност.

Комплект вилица и шпатула за скара
Страхотен аксесоар за вашата кухня:
Комплект вилица и шпатула за скара
9.90 лв.
Виж ››

От вас се иска само да загреете скарата и приготвите продуктите, за всичко останало може да ползвате този качествен комплект вилица и шпатула за скара

Рейтинг

5 9
4 4
3 1
2 0
1 0
Дай твоята оценка:

Коментари (1)

Изпрати
Елма
Елма
21.10.2013 16:12
Сигурно става дума не за галета, а за филета...
24
2