Бърз хляб с кашкавал и бира

14/02/2017
"Перфектната комбинация 3 в 1, когато и хлябът, и питието, и мезето са на едно място "
Приготвяне20 мин.
Готвене60 мин.
Общо80 мин.
Порции8
Сготви+1 точка
2 потребителя сготвиха тази рецепта
  • Преглеждания общо605
  • Преглеждания за месеца7
  • Преглеждания за седмицата1
  • Рейтинг5 от 5
  • Сготвена2

Необходими Съставки

* мерки и количества

Начин на приготвяне

Загрейте предварително фурната на 190 градуса и намазнете и набрашнете форма.

Разбъркайте пресятото брашното с бакпулвера, солта и содата и прибавете захарта, чубрицата и сиренето. Накрая долейте бирата, омесете набързо и прехвърлете във формата.

Изпечете хляба за около 50 минути и го оставете да престои още 10 минути във формата.

Охладете хляба с чубрица напълно, преди да го разчупите.

Рейтинг

5 1
4 0
3 0
2 0
1 0
Дай твоята оценка:

Коментари

Изпрати

Бъди първият, който ще напише коментар