Начин на приготвяне
Нарязваме варените картофи на кубчета и ги слагаме в тефлонов тиган с олио за запържване. Когато станат златисти, добавяме и нарязания на кубче бекон.
Запържваме леко и махаме от котлона, след което добавяме подправките - сол, щипка червен пипер, щипка кориандър, 2 щипки вегета.
Нарязваме марулята на ленти, акокадото - на кубчета и настъргваме кашкавал. Изсипваме сместа в друг съд, и в сух тиган (може и същия) запичаме питките от двете страни една по една.
След като обърнем питката, започваме да нареждаме продуктите още на котлона. Намазваме с майонезата, слагаме картофа и бекона, настъргания кашкавал, маруля и кубчетата авокадо, накрая малко сол и една идея лимонов сок.
Навиваме на руло и поднасяме! Подходящ сос е салца или друг на доматена основа. Може да се добави и люто чили, ако обичате пикантно.