Gotvach.bg»Рецепти»Предястия»Хапки»Хапки с пушена сьомга и тарама

Хапки с пушена сьомга и тарама

ЗориЗори
Гуру
1k10k5k7
Хапки с пушена сьомга и тарама2 / 2
Любими
Сготви
Добави
Докладвай
Приготвяне
15 мин.
Общо
15 мин.
Порции
2
"Забравете за салати и разядки, посрещнете гостите си със стилни хапки с пушена сьомга"

Необходими Продукти

  • франзела - 1 бр.
  • пушена сьомга - 1 бр. студено пушена
  • тарама - 1 бр. гръцка
  • масло - за намазване
  • копър
  • магданоз
  • черен пипер
* мерки и количества

Начин на приготвяне

Нарязваме франзелата на филийки. Намазваме ги с дебел слой масло. Рибата нарязваме на тънки ивички и с нея покриваме половината от филийките.

Другата половина намазваме с тарама. Поръсваме със смлян черен пипер.

Върху хапките със сьомга слагаме по едно стръкче пресен зелен копър, а върху тези с тарамата - листенца свеж магданоз.

По желание може да украсите подноса с хапки с чери домати или с краставички.

Хапките с пушена сьомга и тарама са готови.

Facebook
Любими
Twitter
Pinterest

Рейтинг

4.8
54
41
30
20
10
Дай твоята оценка: