Петле с гъби и сметана

Мария ГулековаМария ГулековаПомощник Готвач40914111
19/02/2017
Приготвяне30 мин.
Готвене90 мин.
Общо120 мин.
Порции4
Сготви+1 точка
Бъди първият сготвил
  • Преглеждания общо411
  • Преглеждания за месеца6
  • Преглеждания за седмицата0
  • Рейтинг4 от 5

Необходими Съставки

* мерки и количества

Продуктите, които подбрахме за теб

Начин на приготвяне

Сваряваме петлето в подсолена вода до полуготово състояние. След това го изваждаме и го обезкостяваме и го нарязваме на порции.

Задушаваме нарязания лук в маслото и добавяме малко сол.

След това добавяме изчистените гъби и задушаваме за около 20 мин.

Към тях прибавяме виното и подправките и оставяме да се задуши за още около 30 мин.

След това прибавяме разбитите жълтъци и сметаната и махаме от огъня, като бъркаме, докато поизстине.

Поръсваме готовото ястие с наситнен магданоз.

Рейтинг

5 0
4 1
3 0
2 0
1 0
Дай твоята оценка:

Коментари

Изпрати

Бъди първият, който ще напише коментар