Родопска супа

21/02/2017
Драга Мишева
отДрага МишеваЧирак52141
"В никакъв случай да не се бърка с качамак - това е Родопска супа и е много вкусна "
Приготвяне10 мин.
Готвене25 мин.
Общо35 мин.
Порции4
Сготви+1 точки
1 Потребител сготви тази рецепта
  • Преглеждания общо2 197
  • Преглеждания за месеца29
  • Преглеждания за седмицата12
  • Коментирана1 пъти
  • Рейтинг3 от 5
  • Сготвена1

Необходими Съставки

* мерки и количества

Начин на приготвяне

Прясното мляко се смесва със водата и се слага на котлона да заври. На тънка струя се прибавя царевичното брашно.

Супата се осолява и се вари до желаната гъстота. Постоянно трябва да се разбърква.

След като е готова се добавят маслото и едро счуканите орехи.подобни рецепти тук

5 1
4 0
3 0
2 0
1 1
Дай твоята оценка:

Коментари (1)

Стоян Савов
Стоян Савов
21.04.2018 17:15
А защо да не се бърка с качамака, моля? Само защото това нещо е кръстено "родопско" ли? То тогава и тъй наречената от бившия "Балкантурист" шопска салата не трябва да се бърка с оригиналната средиземноморска, може би? ))) Фетишът към родопското направо ме избива на истеричен смях и подигравки!
0
0

Виж всички коментари или напиши такъв