Глазура с желатин

ВаленаВаленаНовак
31/03/2012
"Именно перфектно приготвената глазура придава неустоим вид на сладкишите и тортите!"
Приготвяне20 мин.
Готвене5 мин.
Общо25 мин.
Сготви+1 точка
Бъди първият сготвил
  • Преглеждания общо18 715
  • Преглеждания за месеца44
  • Преглеждания за седмицата0
  • Коментирана1 пъти
  • Рейтинг4.5 от 5

Необходими Съставки

* мерки и количества

Начин на приготвяне

Накиснете желатина във водата, за да набъбне.

След това добавете към него захарта и сложете да се разтопи, като непрекъснато бъркате и внимавате да не заври.

Накрая добавете ликьора и ванилията и оставете да се охлади.

Щом се получи леко желиране, глазурата с желатин се полива върху готова плодова торта и се приглажда внимателно.

Подберете ликьора спрямо плодовете, с които сте приготвили тортата.

Рейтинг

5 8
4 1
3 1
2 1
1 0
Дай твоята оценка:

Коментари (1)

Изпрати
билянна
билянна
29.03.2014 12:46
Добре се получи
0
0