Мусака с пресен лук

Dimitar IlievDimitar IlievНовак32
22/02/2017
Приготвяне10 мин.
Готвене25 мин.
Общо35 мин.
Порции4
Сготви+1 точка
Бъди първият сготвил
  • Преглеждания общо171
  • Преглеждания за месеца3
  • Преглеждания за седмицата1
  • Рейтинг3 от 5

Необходими Съставки

* мерки и количества

Начин на приготвяне

Лукът се изчиства, измива и нарязва. Задушава се в олиото, докато омекне. Добавят се доматите, разбърква се и сместа се изсипва в тавичка. Поръсва се с нарязаният магданоз и се запича около 20 минути.

Яйцата се разбиват и към тях се добавят брашното и млякото. Получената смес се изсипва върху мусаката и се допича, докато заливката покафенее.

Рейтинг

5 0
4 0
3 1
2 0
1 0
Дай твоята оценка:

Коментари

Изпрати

Бъди първият, който ще напише коментар