Говеждо по Кубински

Мария ГулековаМария Гулекова
Помощник Готвач
4111k1581k1
22/02/2017
Любими
Сготви
Добави
Докладвай
Приготвяне
50 мин.
Готвене
70 мин.
Общо
120 мин.
Порции
6
"Ако можете, отидете и до Куба, но вкусно телешко по кубински ще намерите и при нас"

Необходими Продукти

  • говеждо месо - 1 кг
  • лук - 2 глави кромид
  • черен пипер
  • чесън - 1 глава
  • олио - 2 с.л.
  • масло - 70 гр.
  • червено вино - 1 ч.ч.
  • сол
* мерки и количества

Начин на приготвяне

Нарязваме месото на порции и го сваряваме в подсолена вода. След като го извадим го оставяме да изстине.

Когато това стане, го натриваме със счукания чесън и го нареждаме в йенска тенджера.

Сгорещяваме олиото и в него задушаваме нарязания лук. След това го изсипваме върху месото. Подправяме със сол, черен пипер и заливаме с виното. Печем в умерена фурна за около 60 мин.

Facebook
Любими
Twitter
Pinterest

Рейтинг

4
50
42
30
20
10
Дай твоята оценка: