Пилешка супа по градинарски

Елена СтойчовскаЕлена Стойчовска
Помощник Готвач
187
758
302
269
1
26/02/2017
"Вкусна пилешка супичка с много свежи зеленчуци - гледайте на нея като най-здравословният и балансиран витаминен комплекс, който може да намерите "
Приготвяне20 мин.
Готвене40 мин.
Общо60 мин.
Порции4
Сготви+1 точка
3 потребителя сготвиха тази рецепта
  • Преглеждания общо1 866
  • Преглеждания за месеца35
  • Преглеждания за седмицата5
  • Рейтинг5 от 5
  • Сготвена3

Необходими Съставки

* мерки и количества
Пилешка Супа

Начин на приготвяне

Нарежете месото на парченца. Залейте месото с вода и го сварете заедно с дафиновия лист и сол на вкус.

Оставете ги да врят около 15-20 минути след завирането, като отстранявате образувалата се пяна. Пуснете зърната черен пипер.

Почистете зеленчуците и ги нарежете на ситно. Отделно задушете леко в мазнината нарязания лук, целината и морковите, след което ги изсипете при месото.

Накрая добавете дребно нарязаните домати и тиквичката. Прибавете фидето и доварете супата за 15-20 мин.

Поднесете я наръсена със ситно нарязания магданоз.

Бежова тенджера с декор и капак 26 см-11%
Страхотен аксесоар за вашата кухня:
Бежова тенджера с декор и капак 26 см
36.00 лв.
32.00 лв.
Виж ››

Тенджера, която няма причина да нямате в кухнята. Тя е с незалепващо покритие, стъклен капак, термоизолиращи дръжки. Бежовата тенджера има и още предимства, но ще оставим на вас да ги откриете.

Рейтинг

5 2
4 0
3 0
2 0
1 0
Дай твоята оценка:

Коментари

Изпрати

Бъди първият, който ще напише коментар