Gotvach.bg»Рецепти»Зеленчукови ястия»Миш маш»Миш-маш с ропотамо и извара

Миш-маш с ропотамо и извара

Мария ГулековаМария Гулекова
Помощник Готвач
4121k1621
Миш-маш с ропотамо и извара
Снимка: Мария Гулекова
1 / 3
Любими
Сготви
Добави
Докладвай
Приготвяне
15 мин.
Готвене
20 мин.
Общо
35 мин.
Порции
2-3
"Много вкусна и много интересна комбинация от текстури и аромати - сега остава да решим да си сипем ли още една порция да и да си налеем ли още биричка определено"

Необходими Продукти

  • извара - 300 г
  • яйца - 3 бр.
  • салата ропотамо - 100 г
  • червен пипер - 1 ч.л.
  • маслини - 10 - 12 бр.
  • лук - 1 глава
  • магданоз - 1/3 връзка
  • зехтин - 1 с.л.
  • черен пипер
  • сол
* мерки и количества

Начин на приготвяне

Сгорещяваме зехтина и в него слагаме извара и ситно нарязания лук, бъркаме докато лукът поомекне малко.

След това добавяме изчистените и ситно нарязаните маслини и ропотамото. Добавяме и червен и черен пипер пипер и сол на вкус.

Разбъркваме добре и накрая добавяме предварително разбитите яйца и ситно нарязания магданоз.

Facebook
Любими
Twitter
Pinterest

Рейтинг

3
50
40
31
20
10
Дай твоята оценка: