Пица с хумус - вариант II

Рая АндоноваРая Андонова
Готвач
481
2k
872
934
6
28/02/2017
"Ще е веган и ще ви хареса - защото ще стане много ароматна и двойно по-вкусна, отколкото сте се надявали "
Приготвяне15 мин.
Готвене30 мин.
Общо45 мин.
Порции1
Сготви+1 точка
2 потребителя сготвиха тази рецепта
  • Преглеждания общо440
  • Преглеждания за месеца2
  • Преглеждания за седмицата1
  • Рейтинг3 от 5
  • Сготвена2

Необходими Съставки

* мерки и количества

Начин на приготвяне

Доматът се нарязва на тънко, пиперките и киселите краставички - на колелца, маслините на две, а от гъбите, които са по-големи - на по-малки парченца.

Тестото се разточва и се поставя в тава (за предпочитане застлана с хартия за печене, а ако не - намазнена с олио). Отгоре обилно се намазва с хумус (аз използвах хумус с маслини).

Нарежда се доматът, след това пиперките, разпределят се маслините и гъбите. Слагат се киселите краставички и се разпръсква царевицата Отгоре се натрошава тофу. Поръсва се със сол и шарена сол на вкус и малко чубрица.

Пече се в предварително загрята на 200 градуса фурна първо само отдолу, а след това и отгоре.

Тефлонова тава за пица 32см
Страхотен аксесоар за вашата кухня:
Тефлонова тава за пица 32см
6.25 лв.
Виж ››

В един дом трябва да има поне една форма за пица - любимо хапване на цялото семейство. Пригответе перфектната пица с хрупкава коричка и вкусна плънка. Формата за пица ще направи удоволствието още по-голямо, представяйки тестеното изделие в неговия пълен блясък.

Рейтинг

5 0
4 0
3 1
2 0
1 0
Дай твоята оценка:

Коментари

Изпрати

Бъди първият, който ще напише коментар