Лесен лава кейк

НевенаНевена
Новак
189745
Лесен лава кейк4 / 4
Любими
Сготви
Добави
Докладвай
Приготвяне
15 мин.
Готвене
10 мин.
Общо
25 мин.
Порции
3
"Всичко е написано - сега остава само да спазите рецептата, за да зарадвате близките си с този уникален сладкиш"

Необходими Продукти

  • масло - 110 г
  • яйца - 3 бр.
  • захар - 4 с.л.
  • брашно - 2 с.л.
  • шоколад - 170 г натурален
* мерки и количества

Начин на приготвяне

Яйцата се разбиват заедно със захарта за около 5 минути, докато се получи смес с пухкава текстура. Шоколадът и маслото се разтопяват на водна баня или в микровълнова.

Към яйчената смес се прибавя брашното, а след това и леко изстиналата шоколадова смес. Купички за крем карамел се намазват с масло и се набрашняват, като след това във всяка се слага около 5 с.л. от сместа.

Печем суфлето в предварително загрята на 200 градуса фурна за около 10 минути.

Facebook
Любими
Twitter
Pinterest

Рейтинг

5
52
40
30
20
10
Дай твоята оценка: