Начин на приготвяне
Нарежете чоризото на тънки кръгчета, почистете и нарежете лука и червената чушка на тънки полумесеци . Загрейте тиган на умерена температура и сотирайте кръгчетата чоризо без мазнина, около 5 мин.
Като се позапържи чоризото и отдели мазнина, го извадете от тигана. Добавете лука и чушката и пържете до омекване около 10 мин.
Добавете телешката кайма и пържете, като натискате каймата, докато промени цвета си и стане на малки парченца. Добавете червения пипер, разбъркайте хубаво и гответе около 5 мин.
Добавете в ястието в тигана доматите, доматеното пюре и телешкия бульон. Варете около 10 мин. Добавете чоризото. Загрейте фурната на 180 градуса.
Изсипете ястието в тава. Направете 4 дупки, в които счупете по 1 яйце. Поставете във фурната и печете запеканката около 10 мин. до готовност на яйцата.
Каймата с чоризо и яйца в доматен сос (хуевос ранчерос) е готова.