Бекон на скара с къри (За след пости)

Ваня ГеоргиеваВаня Георгиева
Гуру
2k
10k
4k
5k
5
05/03/2017
"Човек и добре да живее, постите свършват и тогава му се дояжда нещо вкусничко, като този бекон на скара "
Приготвяне30 мин.
Готвене40 мин.
Общо70 мин.
Порции6
Сготви+1 точка
10 потребителя сготвиха тази рецепта
  • Преглеждания общо540
  • Преглеждания за месеца0
  • Преглеждания за седмицата0
  • Рейтинг5 от 5
  • Сготвена10

Необходими Съставки

* мерки и количества

Начин на приготвяне

Нарязвате бекона на тънки ивици, ако желаете, може леко да го начукате, но когато е само нарязан, е по сочен.

Нарязвате лука на кръгчета.

В купа сипете всички подправки и добавете една кафяна чашка вода, разбъркайте и добавете леко осолените парчета бекон.

Хубаво ги омесете и покрийте с домакинско фолио, след час отново ги объркайте.

След още час може да се пекат на добре загрята скара.

Грил тиган с керамично покритие 26см
Страхотен аксесоар за вашата кухня:
Грил тиган с керамично покритие 26см
30.00 лв.
Виж ››

Красив, удобен за работен и насърчаващ здравословното хранен грил тиган. Керамичното му покритие ще ви помогне да приготвите най-вкусните месни и постни ястия.

Рейтинг

5 3
4 0
3 0
2 0
1 0
Дай твоята оценка:

Коментари

Изпрати

Бъди първият, който ще напише коментар