Начин на приготвяне
Разбивате сметаната с миксер, както е указано на опаковката, след това прибавяте сладкото и пак разбивате добре, за да се получи еднородна смес.
Взимате поднос, на който ще редите тортата, и поставяте подвижен ринг за торти. Измервате височината на ринга и отрязвате част от бишкотите, които ще редите по края, така че да не стърчат над чинг. Бишкотите трябва да са предварително натопени в сока от компота.
След това топите останалите бишкоти в компот/не много време, за да не се разкашкат/ и редите на дъното. Където има празни места, запълвате с изрезките от бишкотите.
След това намазвате навсякъде с крема, редите нарязаните на кръгчета банани и отгоре поръсвате много добре с топинг. Следва втори ред бишкоти и всичко се повтаря, докато свършат продуктите, като отгоре намазвате добре с крем и украсявате по ваш избор.
Аз сложих шоколадови стърготини и топинг. Слагате тортата в хладилник за няколко часа, а може и за цяла нощ, Изваждате, махате ринга и всичко е готово. Приятен апетит!