Gotvach.bg»Рецепти»Десерти»Торти и глазури»Бишкотена торта»Бишкотена торта със сладко от вишни

Бишкотена торта със сладко от вишни

ГеновеваГеновева
Готвач
1381k1k2
Бишкотена торта със сладко от вишни
Снимка: Геновева
1 / 3
Любими
Сготви
Добави
Докладвай
Приготвяне
30 мин.
Готвене
10 мин.
Общо
40 мин.
Порции
10
"Твърдо вярваме, че всеки, наистина всеки заслужава поне веднъж в живота си да опита тази ароматна Бишкотена торта със сладко от вишни"

Необходими Продукти

  • бишкоти - 400 г
  • захар - 4 с.л. за пудинга
  • пудинг - д - р. Йоткер ягода
  • крем оле - 1 бр. Ванилия
  • прясно мляко - 1 л
  • сладко от вишни - 1 бурканче
  • банани - 2 бр.
  • вафла - 1 бр.
* мерки и количества

Начин на приготвяне

Приготвя се пудингът с 500 мл прясно мляко и 4 лъжици захар, както е описано на опаковката. Нарязват се бананите на колелца. В продълговата тава се изсипва от топлия пудинг и се редят бишкотите отгоре, като се потапят в прясно мляко.

След това се изсипва целия пудинг върху бишкотите и се редят парченцата банани. Реди се втори ред бишкоти, като бишкотите се слагат в различна посока от първия ред.

Когато приключим с реденето на втория ред бишкоти, отгоре изсипваме приготвеният според указанията на опаковката крем Оле.

Разпределя се с шпатула да е равно навсякъде и се слага сладкото от вишни отгоре.

Накрая се настъргва вафлата за украса на бишкотената торта.

Facebook
Любими
Twitter
Pinterest

Рейтинг

5
51
40
30
20
10
Дай твоята оценка:

Коментари

Геновева
Геновева
След 2 чаша е готова за консумация!
19.01.2019 12:28