Начин на приготвяне
В съд на котлона на слаба температура маслото и пудрата захар се разбиват с миксера.
Към тях се добавя какаото и пак се разбива. Добавят се прясното мляко, ванилията и есенцията. Разбърква се с вилица.
Бисквитите се натрошават, като се оставят и по-едри парченца. Добавят се заедно със смлените орехи към сместа. Объркваме всичко и се изсипва във форма за торта. Притиска се и се заравнява. Слага се в хладилник да стегне.
За глазурата слагаме в съд прясното мляко със захарта. Слагаме и какаото и варим на бавен огън.
Добавяме и маслото, докато леко се сгъсти.
Заливаме бисквитената торта с глазурата.
Оставяме в хладилник за 4-5 часа торта с бисквити без печене.