Начин на приготвяне
Взимаме първо форма с падащ ринг. Обвиваме с прозрачно фолио дъното и стените. Млякото и 50 г от захарта се разбъркват.
Бисквитите се потапят в млякото и се редят във формата.
Кравето масло се разбива с пудрата захар. Течният шоколад се затопля леко и се добавя постепенно към кравето масло. Разбивайте с миксер на висока степен.
Намазвате лек слой върху реда с бисквитите. Следва втори ред, пак леко намазване с крем. И така, като последният ред трябва да ви е с бисквити.
Слагате да стегне за 20 мин в камерата.
Изваждате и захлупвате в поднос.
С остатъка от крема намазвате цялата бисквитена торта отгоре и отстрани, за да се скрият дупчиците.
Тортата с Бисквити и Нутела е готова.
Коментари