Gotvach.bg»Рецепти»Супи»Чорби и супи»Супа с червено цвекло, лапад и картофи

Супа с червено цвекло, лапад и картофи

ГерганаГергана
Новак
107222
Супа с червено цвекло, лапад и картофи
Снимка: Гергана
1 / 2
Любими
Сготви
Добави
Докладвай
Приготвяне
15 мин.
Готвене
30 мин.
Общо
45 мин.
Порции
8
"Разкошно пролетна супа в цветовете на страстта"

Необходими Продукти

  • лапад - 500 г
  • червено цвекло - 1 - 2 глави
  • картофи - 3 - 4 бр.
  • сол
  • масло
  • вода
* мерки и количества

Начин на приготвяне

В тенджера разтапяме масло, поставяме водата, червеното цвекло /настъргано на едрото ренде/, картофите /нарязани на немного големи парченца/ и оставяме да ври около 20 мин.

Посоляваме и прибавяме лапада, който предварително е изчистен, сварен и нарязан на ситно.

Ври още 10 мин и супата е готова.

Да ви е сладко!

Facebook
Любими
Twitter
Pinterest

Рейтинг

5
52
40
30
20
10
Дай твоята оценка: