Агнешко с коричка от горчица

Rosi TrifonovaRosi Trifonova
Дарт Вейдър
1k
5k
34
17k
16/04/2012
Приготвяне30 мин.
Готвене120 мин.
Общо150 мин.
Порции6
Сготви+1 точка
Бъди първият сготвил
  • Преглеждания общо4 667
  • Преглеждания за месеца16
  • Преглеждания за седмицата2
  • Рейтинг4.8 от 5

Необходими Съставки

* мерки и количества
Печено Агнешко

Начин на приготвяне

Агнешкото сложете в подмазнена тава върху накълцания лук и магданоз и го поръсете със сол. Пасирайте до гладка паста горчицата, чесъна, маслото, орехите с подправките и няколко с.л. вода.

Намажете обилно агнешкото с тази смес и оставете да се маринова за 2-3 часа. След това отново го намажете с останалата марината, поръсете с галета и покрийте със стръкчета девесил.

Сложете фолио и пъхнете да се изпече в умерено загряна фурна на около 200 градуса. Накрая махнете фолиото и запечете до загар на коричката.

Дълбока тава с незалепващо покритие 32 см
Приготвяй си тази рецепта в:
Дълбока тава с незалепващо покритие 32 см
23.80 лв.
Виж ››

Металната тава, с която може да готвите във фурна и върху котлон, е точно пред вас. Функционална, практична, удобна. Тава е с незалепващо покритие за още по-вкусни ястия и лесно почистване. Тава-мечта за всяка домакиня!

Рейтинг

5 5
4 1
3 0
2 0
1 0
Дай твоята оценка:

Коментари

Изпрати

Бъди първият, който ще напише коментар