Агнешко с коричка от горчица

Роси ТрифоноваРоси ТрифоноваДарт Вейдър90610322
16/04/2012
Приготвяне30 мин.
Готвене120 мин.
Общо150 мин.
Порции6
Сготви+1 точки
Бъди първият сготвил
  • Преглеждания общо4 116
  • Преглеждания за месеца4
  • Преглеждания за седмицата0
  • Рейтинг4.8 от 5

Необходими Съставки

* мерки и количества

Начин на приготвяне

Агнешкото сложете в подмазнена тава върху накълцания лук и магданоз и го поръсете със сол. Пасирайте до гладка паста горчицата, чесъна, маслото, орехите с подправките и няколко с.л. вода.

Намажете обилно агнешкото с тази смес и оставете да се маринова за 2-3 часа. След това отново го намажете с останалата марината, поръсете с галета и покрийте със стръкчета девесил.

Сложете фолио и пъхнете да се изпече в умерено загряна фурна на около 200 градуса. Накрая махнете фолиото и запечете до загар на коричката. подобни рецепти тук

Рейтинг

5 5
4 1
3 0
2 0
1 0
Дай твоята оценка:

Коментари

Изпрати

Бъди първият, който ще напише коментар