Пуешко филе върху лучено канапе

РАГРАГИноватор32813112
18/03/2017
"Много вкусно и много лесно за приготвяне - ще има и вкусно сосче, което да отопите с хлебчето "
Приготвяне20 мин.
Готвене50 мин.
Общо70 мин.
Порции4
Сготви+1 точка
3 потребителя сготвиха тази рецепта
  • Преглеждания общо5 394
  • Преглеждания за месеца96
  • Преглеждания за седмицата28
  • Рейтинг4 от 5
  • Сготвена3

Необходими Съставки

* мерки и количества

Начин на приготвяне

Нарежете пуешкото филе на тънки пържолки и ги начукайте, ако все още е необходимо. Овкусете с червен пипер, сол, чубрица и черен пипер от двете страни.

Нарежете лука на колелца.

Подмажете голяма тава със зехтин. Подредете лучените кръгчета и върху тях пуешките пържолки.

Долейте съвсем малко вода, колкото да покриете дъното на тавата.

Покрийте с алуминиево фолио и печете в предварително загрята фурна за 30 минути, след което открийте фолиото и запечете още 20 минути.

Рейтинг

5 0
4 1
3 0
2 0
1 0
Дай твоята оценка:

Коментари

Изпрати

Бъди първият, който ще напише коментар