Начин на приготвяне
Започнете с крема - за целта разбийте яйцата със захарта и ванилиите. Добавете сметаната и прясното мляко, разбъркайте до хомогенна смес.
Начупете шоколада на малки парчета, а бананите нарежете на тънки филийки.
Постелете с хартия за печене дъното на форма за печене на торти. Накъсайте козунака на малки хапки, наредете ред от тях във формата и леко притиснете с пръсти, за да се оформи като блат.
Наредете половината нарязани банани и поставете тук-там парченца шоколад. Следват хапки козунак и отново притиснете с пръсти, ред банани и парчета шоколад.
Завършете сладкиша с ред козуначени хапки, притискате добре и поливате с разбъркания крем.
Поръсвате сладкиша с кафявата захар и поставяте формата в предварително нагрята фурна на 180 градуса, печете до готовност на крема.
Изключително бърз, сочен и много вкусен десерт от останали сухи козунаци.