Начин на приготвяне
Начукваме пилешките пържоли на тънко, овкусяваме със соев сос, бяло вино и универсалната подправка за пиле. Оставяме за няколко часа или ако искаме от вечерта в хладилника.
След като е готова вече пилешката пържола започваме да подготвяме и пълнежа за пържолите. Нарязваме пресния лук, гъбите, кашкавала и праза на ситно.
Запържваме за около 10-15 минути и леко оставяме да поизстинат. Разстиламе начуканите и вече овкусени пържоли и на всяка поставяме плънка от сместа.
След което се навива на руло с помощта на конец или клечки за зъби се закрепват. Поставяме в тавичка за печене.
Добавя се още малко олио на дъното на тавата. Печем около 30 минути. Вадим, за да поставим върху рулцата и кашкавала, който сме настъргали предварително.
Допичаме до разтопяване на кашкавала.
Пълнените пилешки пържоли с гъби и пресен лук са готови.